Kobolddémon tapasztalatok

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Deianeira
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2014.08.02. 20:53

Kobolddémon tapasztalatok

Hozzászólás Szerző: Deianeira » 2015.08.25. 13:19

Megvan az első kobolddémonom. Valószínű, hogy az utolsó is egyben. A tapasztalataim megítéléséhez tudni kell, hogy olyan városfoglalásnál próbáltam ki a démont ahol az ellenség katonáinak a szintje több mint 2-szerese a saját szörnyeimének. Tehát az tény, hogy egy nehezen teljesíthető csatában vetettem be, de úgy gondoltam, hogy azért a sok áldozatért elvárható, hogy egy jól teljesíthető harci gépet kapjunk. Esetemben a sok áldozat alatt 16 darab 10-es szintű koboldot és rengeteg tárgyat kell érteni. Ugyanolyan szinttel idéztem meg mint amilyenek a katonáim, hogy össze tudjam mérni a tudását velük. Számomra nagy csalódás. Közelharci támadása van, a magas kezdeményezése és a nevetségesen kis életereje miatt az első néhány körben kinyírja az ellenség, így hiába van jó sebzése, nem tudja érvényre juttatni. Ezt erősíti, hogy nem hordhat páncélt, így a teljes sebzést bekapja. A különleges képessége, hogy 2 körönként mindenkit sebez jó lenne, ha nem a sebzésének a felével tenné, és kb 1-szer tudja használni, mivel a fentiekben már említettek miatt nagyon hamar meghal. Az, hogy csak 5-ször lehet csatába küldeni, az már csak keserű hab a tortán. Félreértés ne essék, senkit nem akarok elriasztani attól, hogy kobolddémont idézzen, csak ha magas szinten jártok a városfoglalásban akkor ne várjatok tőle sokat. Mindenképpen sebezhetetlenség varázslattal küldjétek harcba az alacsony túlélési esélyei miatt. Ne tegyétek le számszeríjásszal vagy varázslóval szemben. Esetemben az ellenfél íjászának 1 lövésébe került, hogy a démonkámat visszaküldje a pokolba. Akiknek nincsenek prémium katonái és nem kell brutálisan erős ellenfelekkel szemben felállítania a démont, annak akár még meg is érheti az idézéssel járó sok energia. Látványosságnak egyébként feltétlen jó, mert amikor a démon használja a teleportáló képességét az tényleg jól néz ki.

hnoor77
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2016.01.12. 08:19

Re: Kobolddémon tapasztalatok

Hozzászólás Szerző: hnoor77 » 2016.01.12. 08:38

Tehát az tény, hogy egy nehezen teljesíthető csatában vetettem be, de úgy gondoltam, hogy azért a sok áldozatért elvárható, hogy egy jól teljesíthető harci gépet kapjunk. Esetemben a sok áldozat alatt 16 darab 10-es szintű koboldot és rengeteg tárgyat kell érteni. Ugyanolyan szinttel idéztem meg mint amilyenek a katonáim, hogy össze tudjam mérni a tudását velük. Számomra nagy csalódás. Közelharci támadása van, a magas kezdeményezése és a nevetségesen kis életereje miatt az első néhány körben kinyírja az ellenség, így hiába van jó sebzése, nem tudja érvényre juttatni. Ezt erősíti, hogy nem hordhat páncélt, így a teljes sebzést bekapja.

butuska
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2015.05.26. 07:56

Re: Kobolddémon tapasztalatok

Hozzászólás Szerző: butuska » 2016.01.13. 07:04

Ennek az ismétlésnek nagy értelmét nem látom. Elsőre is sikerült megérteni, hogy nem érnek túl sokat. (én nem is foglalkozok ezekkel, nem is raktam ki a járólapokat sem) Akinek mégsem, vele kár foglalkozni. Egyébként Markos és Nádas György után 2 kérdés jutott erről fejembe: Hány éves is vagy? ...és még hiszel a mesékben?

Avatar
katarzina79
Hozzászólások: 610
Csatlakozott: 2013.06.27. 11:59

Re: Kobolddémon tapasztalatok

Hozzászólás Szerző: katarzina79 » 2016.01.13. 08:41

butuska írta:Ennek az ismétlésnek nagy értelmét nem látom. Elsőre is sikerült megérteni, hogy nem érnek túl sokat. (én nem is foglalkozok ezekkel, nem is raktam ki a járólapokat sem) Akinek mégsem, vele kár foglalkozni. Egyébként Markos és Nádas György után 2 kérdés jutott erről fejembe: Hány éves is vagy? ...és még hiszel a mesékben?
Mindenkinek lehetősége van leírni kulturált véleményét, tapasztalatait. Ha ez éppen ugyanaz amit előtte írtak akkor is, ha te nem is, más játékosok kíváncsiak lehetnek rá.
Megkérlek kerüld a fórumon játékostársaid véleményezését! Köszönöm.

butuska
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2015.05.26. 07:56

Re: Kobolddémon tapasztalatok

Hozzászólás Szerző: butuska » 2016.01.14. 10:35

Igazad van. Inkább örülnöm kellene, hogy van valaki, aki még ír be ide. Amióta Odett 997 is abbahagyta a játékot, felére csökkent az aktív fórumozók száma. Pedig nem tartom valószínűnek, hogy másnak semmi problémája nincs.

Válasz küldése

Vissza: “Általános”