Áldozati templom

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Áldozati templom

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.08.13. 07:33

Kép
Minden játékos, aki már legalább a 80. szinten áll, kap egy áldozati oltárt, egy idézővermet, 10 járólapot az áldozati templomhoz és 5.000 egységnyi koboldszörpöt. Így kapcsolatot tudsz teremteni a kotorékod és Zapacna démonúr közt, kinek segítségével a vézna kis koboldjaidból kobolddémont, egy rettenthetetlen harci szörnyeteget faraghatsz.

Koboldáldozás
Kép
A kobold feláldozásához végy egy koboldot és egyéb hozzávalókat, áldozati ajándékokat. Koboldszörpöt ugyanis a feláldozott koboldból nyerhetsz ki. Tedd a koboldot az áldozóoltárra, ajánld fel az áldozati javakat (véletlenszerű termékeket) és indítsd el az áldozati rituálét.

Egy sámán aztán lebonyolítja a folyamatot. Ha kész, begyűjthető a koboldból kinyert koboldszörp. Ha Zapacna jó kedvében van, lehet, hogy kapsz egyéb ajándékot is, pl. különleges eszközöket a szörnyeid, harci szörnyeid számára.

Végül egy koboldnak le kell takarítania az áldozati oltárt, hogy az újra készen álljon egy másik kobold feláldozására.

Kobolddémon idézés
Kép
Kevésbé horrorisztikus a kobolddémon megidézése!
Kell hozzá egy idézőverem, ahol eldöntheted, hogy mennyi koboldszörpöt áldozol fel. Minél többet, annál magasabb szintű lesz a megidézett kobolddémon.

A koboldszörpön túl tedd meg egyéb felajánlásaidat (arany, varázslat, giccsáru, élelem) és bízz meg egy mágust az idézési rituálé lebonyolításával. Ha kész, az idézőkörben egy harci szörny, egy kobolddémon jelenik meg. Végül az idézővermet is ki kell takarítania egy önkéntes koboldnak.

Kobolddémon
Tehetég: Teleportálás - teleportálás útján minden 2. körben egyszerre megsebez minden ellenfelet.
Fegyver: nincs
Páncél: nincs
Helyigény: nincs

A kobolddémon egy különleges harci szörny. Nagyon erős, de törékeny a szervezete. Szintben nem fejlődik, kalandozni nem küldhető, a fitness-gépeket se használja. Ezen túlmenően csak korlátozott számú csatában használható fel, utána eltűnik.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”