A kereskedés szabályai

Kereskedés előtt, kérjük, olvasd el a kereskedés szabályait!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

A kereskedés szabályai

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2010.04.12. 14:58

[b]A KERESKEDÉS SZABÁLYAI[/b]

* [b][color=#BF0000]A kereskedelmi felület áttekinthetőségének megtartása végett, az úgy nevezett "UP"-ok vagy "BUMP"-ok (témaaktualizáló üzenetek) postázása naponta egyszer engedélyezett.
[/color][/b]
Minden alkalommal, amikor a saját témádban az "Új Hozzászólás" gombra kattintva új hozzászólást ("up"-posztot) teszel közzé, a témád az adott szakasz legtetejére kerül. Ez naponta egyszer engedélyezett.

* [b][color=#BF0000]A saját eredeti üzeneteidet bármikor szerkesztheted, hogy ajánlatodat/igényedet megfelelően beállíthasd.[/color][/b] Erre azért van szükség, hogy minden játékosunknak egyenlő esélye legyen a termékeit értékesíteni.

Ez vonatkozik az olyan posztokra, mint "Ár módosítva", "további xxx elérhető", "Köszönöm a vásárlást", "Küldve/úton van" és egyéb hasonó üzenetekre. Kérjük, hogy az egy adott ajánlatról/igényről zajló [b]kommunikációt PÜ-ben vagy játékon belüli üzenetben intézzétek[/b].

Ez a témaaktualizálásra vonatkozó szabály rögtön a téma létrehozásától kezdve érvényes. Ez azt jelenti, hogy nem látjuk szívesen a téma létrehozásának dátumával megegyező dátumú aktualizáló üzeneteket sem.

* [b][color=#BF0000]Minden játékos [i]egy[/i] témát vezethet alfórumonként.
[/color][/b]
* [b][color=#BF0000]Az "Érmék" szekcióban minden egyes eladás vagy vétel számára egy téma nyitása engedélyezett.[/color][/b] Ez azért szükséges, hogy az "aktualizáló" szabályt ne lehessen megkerülni több téma futtatásával. A moderátoraink készséggel segítenek megtisztítani a témádat, ha már több, mint 50 hozzászólás érkezett hozzá.

Ha ezt szeretnéd, csak írj egy PÜ-t az egyik moderátornak, és tüntesd fel az adott téma URL-jét is. Ha az eladási vagy vételi ajánlatod már nem aktuális, kérjük, add a LEZÁRVA szót a címhez! [b]Fontos: Kérjük, ne töröld az eredeti címet, csak egészítsd ki![/b]

* [b][color=#BF0000]Kérjük minden eladási vagy vételi ajánlatnál tüntesd fel a tanyanevedet.[/color][/b] Ez segít elkerülni a felesleges kérdeződködéseket. [b]Még jobb, ha a tanyanevedet eleve beleteszed az aláírásodba.[/b]

* [b][color=#BF0000]Az "aktualizáló" szabály a klubokra is vonatkozik.[/color][/b] Ha szeretnél a klubod számára egy kereskedelmi témát, kérjük, válasszatok valakit a klubtagok közül, aki elkezdi és szükség esetén szerkeszti a témát.

* [b][color=#BF0000]A jelentős előnyöket biztosító kereskedelmi ügyletekre vonatkozó tiltószabály a fórum kereskedelmi felületére is vonatkozik.[/color][/b] Ezért mindig ellenőrizd és tartsd szem előtt az aktuális piaci árakat!

* [b][color=#BF0000]A kereskedelmi felület Érmék szekciójában kérjük, mindig tüntessétek fel, hogy eladni (ELAD) vagy vásárolni (VESZ) kívántok érméket.
[/color][/b]
A kereskedelmi felület eladásra és vásárlásra létrehozott fórumai [b]kizárólag[/b] kereskedelmi célokat szolgálnak. A saját klub vagy kereskedelmi közösség népszerűsítése kizárólag a saját szerver megfelelő alfórumaiban lehetséges. A klubotokat vagy kereskedelmi közösségeteket bemutató témára mutató linkek használata engedélyezett, bármilyen más linket törölnie kell a moderátorainknak.

Kérjük, ügyeljetek arra is, hogy ha egy üzenetbe szeretnétek beletenni egy termék képét is, csak a játékból származó képeket használjátok. Ez alól az egyetlen kivétel az indító üzenet (az első üzenet egy adott témában). A kép maximum 600 x 600 pixel, ill. 75kB méretű lehet. Sajnos be kellett vezetni ezt a szabályt, hogy a játékosok ne tegyenek közzé túlméretes képeket. A behatárolást be nem tartó képeket külön kommentár nélkül töröljük.

Lezárt

Vissza: “Kereskedelmi Felület”