Új fórum az Upjers-portálon

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Új fórum az Upjers-portálon

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2016.01.19. 11:49

Kedves Fórumozók!

Az Upjers ezt a fórumát 2016 februárral bezárja. A fórum az Upjers-portálon belülre költözik, azaz mostantól itt éred majd el:

https://hu.upjers.com/foren/hu/

A fórum Upjers-portálfiókkal használható. Ha játszol a legújabb játékainkkal (pl. Uptasia, My Sunny Resort, My Little Farmies, stb.), akkor már van ilyened, azaz csak lépj be a szokott belépési adataiddal a hu.upjers.com címen az Upjers-fiókodba és azon belül nem csak a játékaidat menedzselheted, de fórumozhatsz is.

Ha még nincsen Upjers-fiókod, szintén a hu.upjers.com címen regisztrálhatsz egyet. Az Upjers-fiók nyitása mindenképp ajánlott, érdemes úgy játszani, hogy van egy központi Upjers-fiókod, és abba veszel fel játékokat. Az Upjers-fiók hasznáról és használatáról itt olvashatsz többet:

http://forum.hu.upjers.com/viewtopic.php?f=468&t=22943

Ez a fórum egy darabig még olvasható lesz, de írni már nem fogsz tudni bele, és már nem jelentetünk meg rajta új híreket.

Szeretettel látunk az új fórumfelületen!

Üdvözlettel:

Upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Fórumköltözés”