Kőfejtő

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Kőfejtő

Hozzászólás Szerző: Levander » 2011.11.27. 13:54

Kép

Kőfejtő

Mit szólnál ahhoz, ha a kövek egy héten át baráti segítséggel termelődnének, de valójában se neked, se a partnernek nem kellene ezért dolgoznia? Tetszik, ugye? Nos, akkor ideje megismerkedni a Kőfejtővel.

Ehhez nem kell mást tenned, mint egyszeri alkalommal aktiválni. Ezt követően megkérheted a barátaidat, hogy segítsenek neked a Kőfejtőidben. Semmi mást nem kell tenned, mint meghívót küldeni nekik és várni, hogy azt elfogadják. Amint ez megtörtént, kapsz egy Rendszerüzenetet, hogy ki és meddig fog neked segíteni. A barátod hét napig fog "robotolni" az adott kőfejtőben, így mindennap begyűjthetsz egy követ, ő pedig mindennap kap egy pontot.

KépBarátok meghívása

Összesen három Kőfejtőbe hívhatod meg a Barátlistádon lévő játékosokat: Rózsaszín, kék és zöld.
Meghíváshoz kattints a plusz jelre és válaszd ki a listából, kitől szeretnél segítséget kérni. (Fontos! Mindhárom Kőfejtőben el kell végezned a meghívást, ugyanis a meghívás mindig csak az adott színű Kőfejtőre vonatkozik.)

KépMeghívások törlése

Erre akkor van szükséged, ha mégsem szeretnél segítséget kérni valakitől, vagy ha a barátod nem találja a meghívót, netán törölte.
A meghívás törléséhez kattints a Kőfejtőben lévő rózsaszín Q betűre. A piros X-re kattintva tudod törölni a meghívást.
Ha a barátod szeretne nálad dolgozni, de nem találja a meghívót, vagy véletlenül törölte a Rendszerüzenetek közül, akkor első körben töröld a meghívást, majd hívd meg újra. Így ismételten kap egy meghívót, amit el tud fogadni.

Kép

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”